Brouwerijcafé

FacebookFacebookTwitterTwitterLinkedinLinkedinGoogleShareGoogleShare

Team

Welkom in ons gastvrij brouwerijcafé, ondergebracht in een oude vakwerkhoeve anno 1743. De eigenzinnige hedendaagse sfeer zorgt voor een tijdloos en ruimtelijk gevoel. Ons meer dan enthousiast Wilderen-team zorgt voor een leuke en vriendelijke bediening. Het brouwerijcafé heeft plaats voor ruim 160 personen. Het is de plek bij uitstek om de uiteenlopende producten van onze brouwerij en stokerij te leren kennen.

De grote open haard in het café zorgt voor de warme toets in winterse dagen. Gezelligheid troef! Met een lekkere Eau-de-Bière, Wilderen Graanjenever of een Tripel Kanunnik in de zetel aan het haardvuur, een Wilderen Goud aan de toog of keuvelen met familie en vrienden aan de XL tafels.

Als de zon van de partij is en de bloesems de omgeving kleuren, is het heerlijk verpozen op een van onze verschillende terrassen. Een rustig plekje onder de verwilderde hopbellen van het hopterras of luieren in de loungehoek onder de schaduw van de oude stokerij. Kinderen zullen zich zeker niet vervelen. Spelen in de grote zandbak met glijbaan en een houten klimtoren is de boodschap! De ouders relaxen op het naastliggende terras met een mooi uitzicht op de brouwerij en stokerij in al hun glorie.